E-mobilitás: nagyon rákapcsolt a Shell, 30 ezer töltőt vettek

2017. október 12. 16:04    
nyomtatás
 
A Shell megvásárolta az egyik legnagyobb európai elektromos töltőpontokat üzemeltető társaságot, a NewMotion nevű holland társaságot.


A NewMotion több mint 30 ezer e-kúttal rendelkezik Hollandiában, Németországban, Franciaországban és az Egyesült Királyságban.

Több kiskereskedelmi üzemanyag-forgalmazóhoz hasonlóan a Shell is elkezdte elektromos töltők telepítését kútjain, a most bejelentett akvizíció pedig jelentősen elősegítheti az elektromos járművek tulajdonosainak kínált szolgáltatások kiterjesztését.
A mai bejelentés egy annak biztosítására tett korai lépés, hogy az ügyfelek széles üzemanyag-választékot tudjanak elérni az elkövetkező évtizedek során
- mondta Matthew Tipper, a társaság új üzemanyagokért felelős alelnöke.

A Shell korábban nem rendelkezett részesedéssel a NewMotion-ben, és a mostani tranzakció értékét sem közölte.

Az e-mobilitásról is szó lesz a Portfolio Energy Investment Forum 2017 konferencián. Még nem késő regisztrálni.


(Reuters)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium