Előfizetői tartalom

Felvásárolnák a Botox gyártóját

Portfolio
A legutóbbi felvásárlás után úgy tűnik újabb akvizíciót tervez a Valeant Pharmaceuticals, legalábbis ez derült ki az Amerikai Tőzsdefelügyelethez (SEC) benyújtott dokumentumokból. A Valeant a tervek szerint az Allergan nevű céget venné meg, mely a Botox gyártójaként ismert elsősorban. Ma a hivatalos felvásárlási ajánlat is megérkezett, mely jelentős prémiumot tartalmaz.

Itt a hivatalos bejelentés A Valeant a mai napon bejelentette, hogy valóban meg akarja vásárolni az Allergan nevű vállalatot. A társaság az Allergan részvényeiért 48,3 dollár készpénzt és 0,83 darab Valeant részvényt adna. Ezzel a tranzakció a célvállalatot 45,6 milliárd dollárra értékeli. A Valeant közleményében kiemelte, a felvásárlási ár jelentős prémiumot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés