Előfizetői tartalom

Ebola-járvány: itt vannak a nagy nyertesek

Portfolio
Az ebola vírus kezelésével foglalkozó biotechnológiai vállalatok masszív emelkedésbe kezdtek a tegnapi kereskedésben, sajnálatos módon ugyanis a járvány tovább terjed a világban, az amerikai járványügyi központ pedig megerősítette az első tengerentúli megbetegedést. A legnagyobb mozgást a kanadai Tekmira mutatta, melynek már van klinikai vizsgálati fázisban lévő készítménye az ebola vírusra.

Látványos emelkedés bontakozott ki tegnap néhány biotechnológiai részvénynél, miután az amerikai járványügyi központ megerősítette az első ebolás megbetegedést az országban. A legnagyobb ralit a kanadai Tekmira produkálta, melynek árfolyama a zárás utáni kereskedésben magas forgalom mellett emelkedett és 30%-os pluszba lendült.A kimagasló teljesítmény persze nem véletlen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés