Előfizetői tartalom

Egy milliárd dollárt ér egy Apple-vezető

Portfolio
Valóságos szárnyalásba kezdtek az amerikai kiskereskedelmi cég, a JC Penney részvényei, miután a társaság meglepetésszerűen bejelentette, hogy új vezérigazgatója az Apple-től érkezik majd. A papírok árfolyama közel 19%-ot emelkedett a hírre a mai kereskedés során, ami azt jelenti, hogy ma több mint 1 milliárd dollárral nőtt a vállalat piaci kapitalizációja.

Az amerikai kiskereskedelmi cég, a JC Penney közölte, hogy november elsejétől a vezérigazgatói posztot Ron Johnson veszi át Mike Ullmantól. Johnson 11 éve az Apple kiskereskedelmi üzletágáért felelős vezetője és nagy szerepet játszott abban, hogy az Apple több mint 300 üzletben jelen van világszerte. A meglepetésszerűen bejelentett hírre száguldásba kezdtek a JC Penney...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés