Előfizetői tartalom

Egy órán belüli kiszállítás a Tescónál

Portfolio
Lázasan keresi az újítási lehetőségeket a Tesco, nem akar lemaradni az erős versenyben, ami a kiskereskedelmi szektorban tombol. Az online értékesítésben nagy a potenciál, de olyan riválisokkal kell megküzdenie, mint az Amazon. A Tesco azért próbálkozik, ma például bejelentette, hogy egy órán belüli házhoz szállítást vállal. Egyelőre csak London belső kerületeiben.

A Tesco legújabb szolgáltatása az egy órán belüli kiszállítás, amelyet egyértelműen az Amazon Prime Now szolgáltatására való válaszként hozott létre, így már két olyan élelmiszerpiaci szereplő is van Londonban, akiktől rövid határidőn belül megkaphatjuk rendelésünket. A "Tesco Now" alkalmazás segítségével közel 1000 terméket lehet elérni, köztük gyümölcsök...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés