Előfizetői tartalom

Egyre nagyobbra fújódik a tőzsdei lufi

Portfolio
Eddig sem volt olcsó az amerikai részvénypiac, az árfolyamok legutóbb látott meredek emelkedése pedig még inkább feszítetté tette az értékeltséget. Ez pedig jó eséllyel közel sem a csúcs, az elemzői profitvárakozásokba a Brexit potenciális hatásai még csak most kezdenek majd beépülni, ami további lökést adhat az árazási mutatóknak. Ettől persze a tőzsdei rali még folytatódhat, a hozamra vadászó befektetőknek aligha van más választásuk, mint a reáleszközök vásárlása.

Az IMF legutóbbi jelentésében lerontotta a globális gazdasági növekedésre vonatkozó várakozásait, Japánban a jelek szerint gigaméretű gazdaságélénkítő csomagon dolgoznak, az amerikai kamatemelési várakozások egyre távolabb tolódnak időben, a befektetők a Brexit potenciális hatásait igyekeznek felmérni továbbra is. A profi befektetők eközben extrém óvatosak lettek,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés