Előfizetői tartalom

Elárulta a Google-vezér, mi fékezheti meg a magyarok tömeges elvándorlását

Portfolio
Ma már minden cég tisztában van vele, hogy ügyvéd, könyvelő, vagy épp egy egyszerű bankszámla nélkül nem lehet boldogulni; lassan meg kell tanulni, hogy az alapvető működéshez legalább ilyen fontos, ha nem fontosabb, hogy megfelelő digitális stratégiánk is legyen - véli Heal Edina. A Google Magyarország vezetőjével az IT-szektorban tapasztalható, ágazati szintű munkaerőhiányról; a magyar vállalkozások digitális képességeiről; az ún. platformgazdaságban rejlő lehetőségekről beszélgettünk.

A mikro- kis- és középvállalkozások digitális képességeinek fejlesztéséről, a piacépítéshez, illetve nemzetközi terjeszkedéshez szükséges technológiai újításokról is szó lesz a Pénzcentrum és a Google Magyarország szeptember 25-i rendezvényén. A "Google Digital Workshop 2017" címen futó eseményen a részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!Greg Corradotól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés