Előfizetői tartalom

Elhunyt Andy Vajna, mi lesz a tőzsdei cégével?

Portfolio
Hosszú betegség után elhunyt Andy Vajna, filmproducer, a nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos, akinek 5 százalék feletti tulajdonrésze volt az egyik hazai tőzsdei társaságban, az Est Mediában. A tőzsdei cég és annak nagytulajdonosa, a Park Teniszklub is közleményt adott ki a halálesettel kapcsolatban.

UpdateAz Est Media és a Park Teniszklub tegnapi közleménye nem nyugtatta meg a befektetőket, Andy Vajna halálát követően az Est Media árfolyama napi limittel, közel 20 százalékkal lejjebb került.Érdekes tőzsdei sztori2018 egyik érdekes tőzsdei sztorija volt az Est Media, amely azzal vált a kisbefektetők egyik kedvencévé, hogy gyakorlatilag tevékenység, bevétel és így profit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés