Előfizetői tartalom

Élj többet, élj jobban!

Portfolio
Ha arra törekedtél, hogy teljes életet élj, de a mókuskerék felőrli minden erődet. Ha úgy érzed, hogy többet tudnál kihozni magadból és a szikra még pislákol benned - olvass tovább: Inspirációt és lendületet igyekszünk átadni egy különleges estén. A Portfolio Sikerklubba olyan embereket hívtunk meg, akik sokkal többet hoztak ki magukból, mint az látszólag lehetséges volt.

Miért gondoljuk, hogy a teljesítmény elérése tanulható? Röviden azért, mert az élet különböző területén kiemelkedő eredményt elérő emberek hasonló értékekkel, meggyőződésekkel rendelkeznek, így gondolkodásmódjuk által bárki közelebb kerülhet a valódi teljesítményt nyújtó életstratégiákhoz. Hogyan értek el eredményt? Kik ők? A Portfolio új rendezvényén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés