Előfizetői tartalom

Elkezdték felvásárolni az oroszok a paksi lakásokat, családi házakat

Portfolio
Kezdi éreztetni hatását a Paks2 beruházás a helyi ingatlanpiacon. Bár a nagy roham még nem indult el, de a paksi ingatlanpiacon megjelentek már olyan orosz állampolgárok, akik elsősorban jó minőségű családi házat, esetleg társasházi lakást bérelnének - árulta el az Index kérdésére Soóki-Tóth Gábor, az Otthon Centrum elemzési vezetője.

A beruházáshoz orosz szakemberek jönnek az országba, így kézenfekvő, hogy ez a paksi ingatlanpiacon is érezteti majd a hatását, az ingatlanosok és város egyaránt fokozódó érdeklődésre számít. Fejlesztések is várhatóak, köztük több száz családi ház, lakás épülhet. Paks azzal számol, hogy vegyes - családi házas, sorházas és társasházas - beépítésű lakótelepet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés