Előfizetői tartalom

Előzetesben a Quaestor-vezér

MTI
|
Portfolio
Előzetes letartóztatásba helyezte Tarsoly Csabát és két társát vasárnap a Budai Központi Kerületi Bíróság - erősítette meg Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség sajtószóvivője vasárnap este az MTI-nek. Tarsoly Csaba ügyvédje azt közölte: megfellebbezte a döntést. Közben Giró-Szász András kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az ATV vasárnap esti műsorában azt hangsúlyozta, hogy Tarsoly a brókercég problémáiról március 9-én tájékoztatta levélben a miniszterelnököt, akkor, amikor azokat a jegybank felé is jelezte és a levélben 300 milliárd forintnyi jövő értékű meglévő ingatlanról és befektetésekről írt. Az előzetes letartóztatásig vezető legutóbbi fejlemények:

Kapcsolódó cikkünk2015.03.28Vasárnap dől el Tarsoly ügyeTarsoly, a felesége és a Quaestor Értékpapír Zrt. vezére is előzetesbenA Fővárosi Főügyészség sajtószóvivője, Bagoly Bettina elmondta: a bíróság az ügyészségi indítványnak megfelelően rendelte el az előzetes letartóztatást, miután reggel óta tartott a bíróság ülése. A Fővárosi Törvényszék a honlapján...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés