FONTOS Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból
 
Előfizetői tartalom

Hullámvasút a tőzsdéken

Portfolio
Oroszországról illetve a rubel mélyrepüléséről szólt a keddi kereskedés, a régiós piacokon az orosz kitettséggel rendelkező cégek rendkívüli eladói nyomás alá kerültek, az orosz tőzsde több mint 12 százalékot zuhant. Itthon különösen az OTP és a Richter kapott nagyot, de a másik két nagypapírt sem kímélték. A nap végére azonban nagyot javult a hangulat a nemzetközi tőzsdéken, a nyugat-európai és az amerikai részvénypiacok ismét emelkedni kezdtek, az amerikai szankciókról szóló hírek azonban elrontották a hangulatot.

2014. december 16. 22:12 Megosztás Mínusz lett a vége Az orosz kormány kedden jelezte, hogy a jegybankkal karöltve mindent megtesz annak érdekében, hogy megszilárdítsa a rubel helyzetét. Ez a hír a részvénypiacokon emelkedést váltott ki, az öröm...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés