Előfizetői tartalom

Emelkedéssel zárta a hét első napját a magyar tőzsde

Portfolio
Bár az Ázsiában uralkodó borús hangulat közepette felemásan teljesítettek a tőzsdék, az irányadó európai részvényindexek hétfőn felpattantak, különösen jól teljesített az olasz részvényindex, miután az S&P nem minősítette le az olasz államadósságot. Mindemellett a német tőzsde is nagyot emelkedett, az autógyártók részvényei azután emelkedtek nagyot, hogy Kína az autóvásárlásokat terhelő adó megfelezését lebegtette meg. A hétfői kereskedés pozitív hangulatában a magyar tőzsde is emelkedett, bár a piaczárásra alábbhagyott a BUX lendülete, a magyar tőzsde végül mérsékelt erősödéssel zárta a hét első napját.

2018. október 29. 17:15 Megosztás Mérsékelt emelkedéssel zárta a hétfői kereskedést a BUX Az európai tőzsdéken irányadó hétfői hangulatjavulással párhuzamosan emelkedett ma a magyar tőzsde, bár a BUX a hétfői piaczárás felé közeledve ledolgozott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés