Előfizetői tartalom

A Nasdaq nagyot hajrázott, a Dow és az S&P 500 nem tudott fordítani

Portfolio
Az európai tőzsdéken tapasztalt jó hangulat a tengeren túlra is átragadt, mindhárom fontosabb amerikai részvényindex emelkedéssel indította a pénteki kereskedést. Janet Yellen Jackson Hole-i konferencián tartott beszédére további hirtelen erősödéssel reagáltak a részvénypiacok, rövidesen azonban visszafordult ez az emelkedés. Ezt követően a jegybank alelnöke, Stanley Fisher is megszólalt, aki szerint a jövő heti munkaerő-piaci adatok kulcsfontosságúak lehetnek a szeptemberi kamatdöntéssel kapcsolatban. Szavaira hirtelen esni kezdtek a részvényindexek, és bár a kereskedés végéhez közeledve emelkedni kezdtek a főbb mutatók, csak a Nasdaq tudott pluszban zárni.

2016. augusztus 26. 22:23 Megosztás Nasdaq plusz, Dow és S&P 500 mínusz A kereskedés vége előtti nagy hajrának köszönhetően a Nasdaq összességében 0,1%-os erősödni tudott pénteken. A Dow-nak és az S&P 500-nak viszont nem sikerült fordítania...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés