Előfizetői tartalom

500 milliárd forintos leírás a Molnál

Gayer Attila, CFA
Közzétette a tavalyi negyedik negyedévre vonatkozó eredményeit a Mol, továbbá publikálta friss prezentációját és kutatás-termelési riportját, a befektetők így rengeteg információt kaptak ma reggel, amin lehet mazsolázni. A Mol 500 milliárd forint leírást hajtott végre, melynek legnagyobb része az Egyesült Királyságbeli eszközökhöz kapcsolódott. A jelentés összességében kedvező alapfolyamatokról tanúskodott, és a legtöbb soron az elemzői várakozások felett alakult.

Főbb pontok: a zuhanó olajár jelentős eredménycsökkenést okozott a kutatás-termelési szegmensben a finomítás-kereskedelem viszont most is erős volt, komoly hátszelet adva a vállalatnak a szegmens valamennyi területe jól teljesített, az olajfinomítás, a petrolkémia és a kiskereskedelem is növekvő eredményt ért el a 2015-ös évet tekintve as Mol várakozásainak többsége...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés