Előfizetői tartalom

A horvát miniszterelnök is beszállt a Mol-INA-ügybe

MTI
Horvátország a svájci szövetségi bíróságtól kéri, hogy helyezze hatályon kívül a genfi Nemzetközi Kereskedelmi Jogi Bizottságnak (UNCITRAL) az Ivo Sanader volt kormányfő korrupciós ügyében hozott döntését és Zágrábra nézve kedvezőtlen határozatát - közölte Andrej Plenkovic horvát kormányfő szerdán Zágrábban, újságírói kérdésre válaszolva.

Plenkovic részleteket nem közölt a beadványról, annyit azonban elmondott, hogy eljárási hibákra hivatkoznak. A peranyag összeállításával Zágráb egy svájci ügyvédi irodát bízott meg. A kormányfő szerint a fellebbezés jól előkészített, érvekkel alátámasztott peranyag, amely egyebek között a bírósági testület összetételét és az eljárásban történő meghallgatáshoz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés