Előfizetői tartalom

A következő hetet még megússzák az autósok

Portfolio
Stagnálással, érdemi elmozdulás nélkül zárták a hetet a finomított termékárak, és most a forint sem volt olyan elmozdulásra képes, mely érdemben befolyásolhatná a jövő héten az üzemanyagok árváltozását. A MOL most jó eséllyel nem változtat a hazai üzemanyagárakon, bármilyen irányú árváltoztatás meglepetéssel szolgálna. Az átlagos benzinár így továbbra is 412-413 forint körül, míg a gázolaj literje 421-422 forint körül alakulhat.

Alig változott a Brent árfolyama a 3 kereskedési napos héten, a fekete arany továbbra is a 110 dolláros szint közelében cserélt gazdát a világpiacon. Olyan hír, mely erről a szintről érdemben elmozdíthatta volna a jegyzést nem érkezett, ennek megfelelően a finomított termékárak piacán is szinten maradtak a jegyzések.A finomított termékárak dollárban mért jegyzésárai alig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés