Előfizetői tartalom

A legrosszabb már megvolt - Ideje venni az olajcégeket

Portfolio
Sokáig a partvonalról szemlélte csak a Bank of America Merrill Lynch elemző csapata az olajpiaci folyamatokat, most azonban úgy látják, eljött az idő, hogy újra olajrészvényeket vásároljunk. Ezt leginkább azzal magyarázzák, hogy az idei évben feltehetően megvolt a mélypont az olajnál, továbbá a szektor kapcsán javulni látszik a befektetői hangulat, az értékeltség pedig most is igen vonzó.

Friss elemzést közölt a napokban a Bank of America Merrill Lynch az energiaszektor kilátásairól, ennek talán legfőbb mondanivalója, hogy a stratégák szerint az olaj piacán megvolt a mélypont. Ennélfogva pedig szép lassan el lehet kezdeni vásárolni újra az energiaszektorba tartozó részvényeket, persze célszerű azért válogatni az egyes instrumentumok között.A legrosszabb már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés