Előfizetői tartalom

Az amerikai választások padlóra küldhetik az olajcégeket

Portfolio
Nincs már mesze az amerikai elnökválasztás, ennek kimenetele pedig különösen fontos lehet az olajcégek számára, ezen a téren ugyanis brutális különbségek vannak a pártok programjaiban. A republikánusok lényegében fenntartanák a mostani fosszilis energiatermelésen alapuló rendszert, és háttérbe söpörnék a klímavédelmi szempontokat, míg a demokraták 10 éven belül 50 százalékra növelnék a megújulók arányát az USA energiatermelési mixében. Hillary Clinton győzelme így feltehetően sok mindent felforgatna az iparágban, aminek aligha örülnének az évek óta szenvedő olaj és gázipari vállalatok.

Drámai változások jöhetnek az olajiparbanNovemberben kerül sor Amerikában az elnökválasztásra, számos cikk jelent már meg arról, hogy a jelöltek miben és mennyiben különböznek egymástól, most közzétették hivatalos programjukat is, azokat a célokat, melyeket el kívánnak érni akkor, ha irányításuk alá kerül a Fehér Ház és a Kongresszus. Nem meglepetés, hogy a legnagyobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés