Bejegyezték az Alteo részvénytulandonosi programjának szervezetét

2017. március 14. 21:46    
nyomtatás
 
A Fővárosi Törvényszék bejegyezte az Alteo Munkavállalói Részvénytulajdonosi Program Szervezet néven az Alteo MRP szervezetét.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

A tőzsdei társaság által kedden közzétett tájékoztatás szerint az MRP szervezet felállításának célja, hogy a munkavállalók is részesüljenek a társaság eredményeiből.

Az MRP bevezetése a vállalati teljesítmény hosszú távú növelésének ösztönzéséve biztosítja, hogy a résztvevők érdekei egybeessenek a társaság érdekeivel - hangzik az érvelés.

A cégnél működő MRP program részleteiről itt lehet olvasni.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírRovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium