Előfizetői tartalom

Bencsik távozásával fontos elem esik ki az energiapiacról

Újabb bizonytalansági tényezők jelentek meg a hazai energetikai szakma számára az elmúlt hetekben. Kormányzati szinten, a területért felelős vezető tisztségviselők többsége kalapért és kabátért nyúlt, és a körülmények, amelyek mellett ez történt nem vetít mást előre, hogy a szakpolitikai célok a jövőben további súlyvesztést könyvelhetnek el. Ki állítja meg az "elszabadult mozdonyt"?

(Vélemény) November közepén mentették fel Olajos Pétert az NFM (zöldgazdaság-fejlesztésért és) klímaügyekért felelős helyettes államtitkárát, majd december első napjaiban Bencsik János jelentette be, hogy január elsejétől elhagyja államtitkár pozícióját (azt követően, hogy az idő előtt kiszivárgott), végül Fellegi Tamás fejlesztési miniszter kérte felmentését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés