Előfizetői tartalom

Csökkenhetnek szerdától az üzemanyagárak

Portfolio
Nem mozdul a 117 dolláros szintről az olaj árfolyama, az utóbbi napok is szűk sávban való oldalazással teltek. Ezzel párhuzamosan a finomított termékárak sem mutattak érdemi változást, a forint árfolyama viszont erősödni tudott a dollárral szemben. Emiatt szerdától várhatóan pár forintos üzemanyagár csökkentésre kerülhet majd sor a hazai kutakon.

Megtorpant a Brent típusú olaj árfolyama a 117 dolláros magasságokban, ahol az utóbbi napokban szűk sávú ingadozást lehetett megfigyelni.Ezzel párhuzamosan a napokban a finomított termékek átlagos jegyzésárai sem mutattak érdemi elmozdulásokat. A benzin esetében stagnálást, a gázolajnál pedig 0,4%-os emelkedést lehetett tapasztalni a dollárban mért jegyzésárakban. Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés