Előfizetői tartalom

Egyiptommal szövetkezik a MOL nagytulajdonosa

Portfolio
A Dana Gas együttműködési megállapodást írt alá az egyiptomi állami olaj ás gázipari vállalatokkal az egyiptomi szénhidrogén kitermelés növelése érdekében. A Dana kitermelésének várható növekedése mellett lényeges, hogy a megállapodás értelmében a cég kintlévőségei is csökkennek. Ez azért lényeges, mert a Dana jelenleg is a MOL egyik nagytulajdonosa.

Hosszú távú együttműködési megállapodást írt alá a Dana Gas az egyiptomi nemzeti olaj és gázipari vállalatokkal a kitermelés növelése érdekében. Az elkövetkező hónapokban a Dana 37 kút fúrását kezdheti meg. A megállapodás révén a Nílus-deltában a földgáz többlet kitermelés 270 milliárd köbláb, míg a kondenzátum kihozatal 8-9 millió hordó lehet. Emellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés