FONTOS Új benzinárstop az asztalon, a kormány jövő héten tárgyal róla
 
Előfizetői tartalom

Érdekes fejlemények a MOL-ról

Portfolio
Tegnap zajlott le az MSCI májusi féléves index-felülvizsgálata, ami az MSCI Magyarország index összetételét ezúttal sem érintette, ezt továbbra is 3 papír alkotja, az OTP, a MOL és a Richter. Ami viszont lényeges változás, hogy a MOL közkézhányada 5 százalékponttal csökkent, ami az indexben lévő súlyát is csökkenti majd június 1-től. Mindez szerepet játszhat abban, hogy a MOL 2 százalékos mínuszban van.

Érdekes információ a MOL-rólAz MSCI neve jól ismert lehet már a befektetők előtt, korábban ugyanis a Richter és a Magyar Telekom esetében is jelentős árfolyam elmozdulásokat okoztak a döntései. Ezúttal, ahogy egyébként várható is volt, az MSCI Magyarország index összetétele változatlan maradt, ezt továbbra is az OTP, a MOL és a Richter alkotja. Ami viszont érdekes információ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés