Előfizetői tartalom

Fenekestül felforgatják az energiapiacot

Gayer Attila, CFA
Brutális terjedelmű és igen átfogó szabályozási csomagot jelentett be november végén az Európai Bizottság, ami gyakorlatilag teljesen újraszabná az európai energiapiacokat. Egy fundamentálisan új alapokon működő, fogyasztó centrikus és a korábbinál jóval erősebben versenyző piac jönne létre, ennek kapcsán a fontosabb változásokról Ferenczi Kristóffal, a Kinstellar ügyvédi iroda partnerével beszélgettünk.

Lényegében mindent felforgathat az energiapiacokon az Európai Unió november végén közzétett új szabályozási csomagja. Mit kell erről nagyvonalakban tudni? Mikorról léphetnek hatályba a változások? 2016. november 30-án jelent meg az ún. "Tiszta Energia Minden Európainak" elnevezésű, átfogó energiapiaci szabályozási csomag, amit az iparágban egy újabb "Téli Csomagnak"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés