Előfizetői tartalom

Földgázellátás: "megúsztuk" a telet

Portfolio
Megúsztuk a telet földgázellátás szempontjából. Kérdés, hogy csak szerencsénk volt vagy a rendszer jól vizsgázott. Ságodi Attilával, a KPMG Infrastruktúra és Stratégiai iparágak területért felelős vezetőjével beszélgettünk a magyarországi földgázellátásról, tárolói kapacitásokról, Déli Áramlat utáni életről. Interjú.

Portfolio: Amikor ezt a beszélgetést szerveztük, úgy fogalmazott, hogy földgázellátási szempontból "megúsztuk a telet". Mit kellett megúszni, miért fogalmazott így? Ságodi Attila: Azért, mert sok feltevés keringett ősszel és télen azzal kapcsolatban, hogy lesz-e, lesznek-e földgáz ellátási zavarok a kelet-ukrajnai fegyveres konfliktus miatt. A másik kérdés az volt, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés