Előfizetői tartalom

Hiába a rezsivágás, magasabb számla érkezhet

Portfolio
Közleményben hívja fel a figyelmet a Főtáv Zrt., hogy a hidegebb januári időjárás következtében a rezsivágás ellenére is magasabb számlát kaphatnak a fogyasztóik, mint az előző hónapokban. A fővárosi távhőszolgáltató ajánlása szerint a kiugró számlák elkerülése érdekében a fogyasztóknak a jövőben érdemes lesz az év 12 hónapja során kiegyenlített, ún. egyenletes díjfizetéses szolgáltatást választaniuk.

"A következő napokban kézbesített távhőszámla a januári hőfogyasztást tartalmazza, amely a 10 %-os díjcsökkentés ellenére is magasabb lehet, mint más téli hónapokban. Ennek a változásnak az oka a hidegebb időjárás és az ebből eredő magasabb hőfogyasztás. A 2013 májusától bevezetésre kerülő "Egyenletes díjfizetés" (részszámlázás) éppen az ilyen kiugróan magas...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés