Előfizetői tartalom

Hiába lett olcsó az olaj, bomba formában a MOL (4.)

Portfolio
Meglehetősen erős negyedévről számolhat be a MOL hamarosan érkező gyorsjelentésében, annak ellenére, hogy az olajár az idei év első három hónapjában tovább esett: az iparágban kiemelten figyelt, egyszeri tételektől megtisztított EBITDA 40 százalékkal emelkedhetett az általunk begyűjtött elemzői várakozások alapján. A húzóerőt ismét a finomítás-kereskedelem jelenthette, ahol a profit több mint háromszorozódhatott. Ez utóbbit segíthette a TVK is, melynek számait külön már nem fogjuk megismerni. A MOL holnap hajnalban teszi közzé beszámolóját.

Kirobbanó formában a MOLA MOL idei első negyedéves gyorsjelentését is izgatottan várhatják a befektetők, hiszen a Brent olajár az időszak során átlagban 30 százalékkal volt alacsonyabb, mint egy negyedévvel korábban. Az eddig beérkezett elemzői várakozások alapján ugyanakkor a MOL ezzel együtt is igen erős teljesítményt nyújthatott, az iparágban kiemelten figyelt, a készletátértékeléstől...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés