Előfizetői tartalom

Így hozná el a paksi erőmű az újabb rezsicsökkentést

Portfolio
Hogyan terjeszkedhet tovább az állam az energiapiacon? Mi hozhatja el az újabb rezsicsökkentést? Többek között ezekre a kérdésekre válaszolt Németh Lászlóné. A Miniszterelnökség nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és postaügyekért felelős államtitkára felvezető előadásában a nemzeti közműszolgáltatás kiépítésének folyamatáról és finanszírozásáról beszélt a Portfolio Energy Investment Forum 2015 konferencián.

Németh Lászlóné emlékeztetett azokra a jelentősen kormányzati intézkedésekre, melyek komoly változásokat hoztak Magyarország energiapiacon az elmúlt időszakban. A 2010 óta eltelt öt év alatt elkészült egy hosszú távú Nemzeti Energiastratégia, az állam visszavásárolta a MOL részvények közel 25 százalékát, visszaszerezte a privatizált tárolókapacitásokat és nemzeti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés