Előfizetői tartalom

Közös közleményt adott ki a MOL a horvátokkal

Portfolio
A MOL és a horvát kormány közös közleményt adott ki az utóbbi napokban nagy visszhangot kapott választottbírósági eljárás augusztusi döntéséről, melyet azért kellett kiadni, hogy tisztázzák a sajtóban korábban megjelent ellentmondásos információkat. A bejelentés szerint a MOL a bírósági eljárás alatt is eladhatja az INA-részvényeket, de ezek esetleges jogi következményei a vevőt terhelik.

A közlemény szerint a horvátok június 30-án ideiglenes intézkedéseket kértek a MOL-lal szemben a választottbíróságtól, ezek alapján szerették volna átmeneti korlátozó végzés keretében eltiltani a MOL-t az INA részvények feletti rendelkezés jogától. A MOL ezt ellenezte, de nem kért a horvátok ellen ideiglenes intézkedéseket. Az UNCITRAL augusztusban hozott döntést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés