Előfizetői tartalom

Orosz kézbe került a MOL kiszemeltje

Portfolio
A reggel megjelent értesüléseknek megfelelően a német RWE bejelentette, lezárta olaj-és gázipari részlegének értékesítését. A vevő egy orosz milliárdos köréhez tartozó befektetési cég, mely 5,1 milliárd dollárt fizetett a DEA-ért. Az ügy nagy port kavart, a hétvégén a britek ismét ellenállásuknak adtak hangot, tartva az esetleges újabb orosz szankciók hatásaitól. A DEA-ra korábban a MOL is pályázott.

Lezárták az ügyletetReggel több értesülés is napvilágot látott, miszerint az RWE olaj-és gázipari cégének, a DEA-nak az eladása már ma lezárulhat. Ez valóban meg is történt, a német közszolgáltató ugyanis bejelentette, lezárta az ügyletet. Ennek értelmében a társaságot a Mikhail Fridman orosz milliárdos által irányított LetterOne vette meg 5,1 milliárd euróért. Eredetileg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés