Előfizetői tartalom

Meghalt a cégvezér - Oda minden?

Portfolio
Repülőgép-szerencsétlenségben elhunyt a világ egyik legnagyobb energiavállalatának, a Totalnak a vezérigazgatója. Christophe de Margerie halálesete a tőzsdéket is megmozgatta, nyitást követően nem csak a Total, de más energiacégek árfolyama is esett a hírre. Az árfolyamesés nem meglepő: a cégvezérek hirtelen távozása elbizonytalaníthatja a befektetőket az érintett vállalatok kilátásaival kapcsolatban.

Balesetben hunyt el a Total vezére A Total vezérigazgatója, Christophe de Margerie repülőgép-szerencsétlenségben hunyt el. A cégvezér gépe a moszkvai Vnukovó Nemzetközi Reptérről próbált meg felszállni, de összeütközött egy hókotróval.Forrás: Getty ImagesA szomorú haláleset váratlanul érte nem csak a cég vezetését, de a befektetőket is, a tegnapi közel 3 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés