Előfizetői tartalom

Meglepődtünk? -"Energiabombákkal" tápláltuk a kitiltási botrányt

A magyar vezetés évek óta tesz olyan lépéseket, amelyek nehezen összeegyeztethetők a nyugati normákkal, így összességében nem lehet meglepő, hogy az amerikai kormány diplomácia szinten viszonylag drasztikus lépésre szánta el magát hazánkkal szemben. Gyűjtöttünk három energetikai példát az idei évből, amelyek részesei lehettek az amerikai cérna elszakadásának.

Az elmúlt héten az amerikai kitiltási botránytól volt hangos a magyar sajtó, amelynek keretein belül mindenki próbálta értelmezni a mögöttes szándékokat és indokokat. A legvalószínűbb verziónak az tartható, hogy az Egyesült Államok az ukrán történéseket követően megelégelte az egyre inkább keleti mintákat követő hazai kormányzás lépéseit, és ezeknek igyekszik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés