Előfizetői tartalom

Mit kereshettek Orbánék Kazahsztánban?

Portfolio
Az előttünk álló időszakban egyre fontosabbá válik a földgáz szerepe a világ energiaellátásában, amiből fakadóan a földgázexportra képes országok nemzetközi súlya is felértékelődik majd. Az egyik ilyen potenciális, exportképes terület Közép-Ázsia Kaszpi-tenger körüli térsége. Az itt található földgázvagyonra igen sokan bejelentkeztek már, az elmúlt időszakban több magyar delegáció is felkereste a régió országait.

Az elmúlt időszakban több magyar delegáció is utazott Közép-Ázsia posztszovjet államaiban. A térség felvevő piacként, illetve nyersanyag-energiahordozó exportőrként jelentős potenciálokat rejt magában, nem csoda, hogy a hazánk is érdeklődik a térségben rejlő üzleti lehetőségek iránt. Kérdéses persze, hogy a gazdasági nagyhatalmak térségbeli aktivitásuk mellett mekkora...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés