Előfizetői tartalom

MOL: pesszimista vélemény érkezett Londonból

Portfolio
Fenntartotta 13 000 forintos célárát és alulsúlyozási ajánlását a MOL részvényeire vonatkozóan a Barclays. A frissen kiadott elemzésben összegzik a MOL által a napokban szervezett elemzői találkozón elhangzottakat, melyeket összességében bíztatónak találtak, ugyanakkor hangsúlyozták, hogy a horvátokkal folytatott elhúzódó tárgyalások, a hosszú távon is kedvezőtlen finomítói környezet, valamint a Kurdisztánt övező bizonytalanságok miatt továbbra is pesszimisták.

A MOL által szervezett elemzői találkozó során az alábbi fontosabb információk hangoztak el (azokat írtuk csak le, melyek a CNBC-n megjelent Simola-interjúban nem hangzottak el) a 2015 végén tartandó horvát választások segíthetik a tárgyalásokat a MOL logisztikai központtá alakítaná a sziszeki finomítót, míg a fiumei egységet modernizálnák a MOL-nak 5 milliárd dollárnyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés