Előfizetői tartalom

Nagy átalakításokat tervez a Mol

Portfolio
A Mol bejelentette, hogy igazgatósága tegnap megtartott ülésén elfogadta a vállalat hosszú távú stratégiáját. A világban zajló trendek láttán a Mol is igyekszik előre menekülni, új tevékenységekbe kívánnak beruházni, átalakítanák a kiskereskedelem üzleti modelljét, csökkentenék a motorüzemanyagoktól való függőséget, kisebb, és hatékony, önfinanszírozó kitermelési eszközöket tartanának.

Az új hosszú távú stratégia fő elemei: A közép-kelet-európai kiskereskedelmi piacon a Mol a jelenlegi 20 százalékról tovább növelné piaci részesedését, 25-30 százalékra, jövedelmezőség tekintetében pedig a felső 25 százalékba kíván tartozni A jövőben is komplex, magas jövedelmezőségű finomítói eszközök üzemeltetése a cél. A fogyasztói szokások és a piaci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés