Előfizetői tartalom

Ők aztán ténylég szenvednek az alacsony olajártól

Portfolio
Az amerikai olajipari szolgáltató, a Halliburton ismét kérelmet nyújtott be az európai versenyjogi hatósághoz, hogy engedélyezze riválisának, a Baker Hughes nevű vállalatnak a felvásárlását. A versenyhatóságok 4 hónapja torpedózták meg a tranzakciót, melynek összértéke 35 milliárd dollár. Az olajipari szolgáltatók azok a cégek, melyek az egyik legnagyobb kárvallottjai az alacsony olajárnak.

Nem tesz le a nagy felvásárlásról a Halliburton4 hónappal ezelőtt utasították el a versenyjogi hatóságok a Halliburton tervezett felvásárlását, melynek során a szektortárs Baker Hughes nevű céget akarják megvenni 35 milliárd dollárért. A hatóságok ezt azzal indokolták, hogy Halliburton adatközlése az ügylettel kapcsolatban nem volt megfelelő. Az Európai Bizottság január...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés