Előfizetői tartalom

Októberre az államé lesz a teljes lakossági földgázpiac

MTI
Októberig a teljes lakossági földgázpiac átvétele megtörténik, a Tigáz fogyasztóinak bekapcsolásával 3,4 millió ügyfele lesz az Első Nemzeti Közműszolgáltató (ENKSZ) Zrt. szakmai irányítása alatt álló Főgáz Zrt.-nek - közölte a Miniszterelnökség nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és postaügyekért felelős államtitkára szerdán, a Főgáz székesfehérvári ügyfélszolgálati irodájában tartott sajtótájékoztatón.

Németh Lászlóné hangsúlyozta, hogy a lakossági árampiac állami kézbe vétele is előkészítés alatt van. Az első lépéseket megtették, kormánydöntés után pecsét és aláírás kerülhet a szükséges dokumentumokra. Az államtitkár elmondta, hogy a távhőszolgáltatás esetében is intenzív munka zajlik. Május végére elkészül az a tanulmány, amely a bonyolult, szétaprózódott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés