Előfizetői tartalom

Orbán rövidesen Moszkvába repül Paks miatt?

Portfolio
Magyarország várhatóan rövid időn belül aláírhat egy megállapodást az oroszo atomenergetikai óriás Rosatommal a paksi bővítés kivitelezésére - írta a szombati Népszabadság. A lap meg nem nevezett forrásokra hivatkozva arról is tájékoztatott, hogy információi szerint Orbán Viktor kormányfő rövidesen Moszkvába repülhet a meglévő nukleáris együttműködés kibővítése témájában, illetve a paksi kapacitás megduplázási terve kapcsán. A Reuters hírügynökség megkereste a kormányszóvivőt, hogy újságírói spekulációkat nem kommentálnak és a kormányfő sajtóirodája sem kommentálta a cikk információit.

A hírügynökség a beszámolójában arra emlékeztet, hogy Lázár János múlt hónapba Moszkvában járt és arról beszélt, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytattak Oroszországgal egy kormányközi megállapodásról a paksi bővítés ügyében.Kapcsolódó cikkünk2013.12.17Lázár előrehaladott magyar-orosz tárgyalásokról beszélt Paks kapcsánA Népszabadság beszámolója szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés