Előfizetői tartalom

Padlón az olajár - Mennyire ellenálló a MOL? (3.)

Portfolio
Holnap hajnalban teszi közzé negyedéves beszámolóját a MOL, ami az olajár összeomlása miatt most különösen érdekes lehet. Az eddig beérkezett elemzői várakozások alapján a negyedév közel sem fest majd tragikus képet, ami persze érthető a számottevő finomítói kitettség miatt. Az egyes szegmensek közül a kutatás-termelés eredménye jelentősebb visszaesést mutathatott, míg a finomítás kirobbanó teljesítményt érhetett el. A negyedév azért is lesz most lényeges, mert a szokásos kutatás-termelési riport és a friss stratégiai kitekintő is várhatóan publikálásra kerül.

Milyen lesz a negyedév?. Az olajár összeomlását látva a MOL gyorsjelentését is izgatottan várhatják már a befektetők, ez az eddig beérkezett elemzői várakozások alapján közel sem fest majd tragikus képet, ami persze érthető a számottevő finomítói kitettség miatt. Az iparágban kiemelten figyelt, a készletátértékelési hatástól és egyszeri tételektől megtisztított...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés