Előfizetői tartalom

Tőzsdén az Alteo új részvényei

Portfolio
Mától forognak a budapesti tőzsdén az Alteo újonnan kibocsátott részvényei, az árfolyam 6,5 százalékot esett a nyitás óta, a papírokkal jelenleg 4815 forinton kereskednek, ami még mindig 4 százalékkal magasabb, mint a jegyzési ár. Az Alteo tőkeemelése során 1,4 milliárd forint értékben adott el részvényeket 4630 forintos áron.

Tőzsdén az Alteo új részvényeiMa kerültek piacra az Alteo tőkeemelése során kibocsátott új részvények, az árfolyam 6,5 százalékot esett, a legutóbbi kötés 4815 forinton született a papírokra. Eddig 7 millió forintos forgalom volt a részvényekben, melyek a korábbi T kategóriából a kibocsátást követően Standard kategóriába kerültek át. Ahogy arról korábban beszámoltunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés