FONTOS Pusztító háborúval fenyeget Kína, de van egy dolog, ami mindent megváltoztathat
 
Előfizetői tartalom

Újabb részletek derültek ki a Mol-INA-ügyről

MTI
A genfi választottbíróság álláspontja szerint Zágráb nem tudta bizonyítani az Ivo Sanader volt horvát kormányfő korrupciós ügyében folytatott perben, hogy a vádlott kenőpénzt fogadott el a Moltól, a koronatanú nem volt hiteles, a bíróság pedig elfogultan ítélkezett - derült ki a Vecernji List című napilap által szombaton nyilvánosságra hozott genfi döntésből.

Az újság részleteket közölt a Mol-INA-ügyben még tavaly december 23-án született választottbírósági határozatból, amelyet a horvát kormány azóta sem hozott nyilvánosságra. A genfi Nemzetközi Kereskedelmi Jogi Bizottság (UNCITRAL) szabályai szerint működő háromtagú bírói testület hiteltelennek minősítette Robert Jezicet, a Sanader-per koronatanúját. Ellentmondásosnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés