Előfizetői tartalom

Végre fellélegezhetünk a kutakon?

Portfolio
Az iráni feszültségek enyhülnek, így csökken az olajár és bizony lefele tartanak a finomított termékárak is. A benzin esetében ezúttal nagyobb a visszaesés (ez talán nem is csoda az utóbbi időszak nagy felívelése után), így akár 4-5 forintos literenkénti árcsökkentésre is sor kerülhet majd a hazai kutakon. A gázolajnál ennél szerényebb, 2 forintos árcsökkenés következhet.

Az Irán és az ENSZ BT állandó tagjai valamint Németország között múlt hét végén zajlott tárgyalások alapvetően pozitív irányba történő elmozdulást eredményeztek a vitatott iráni atomprogrammal kapcsolatban. Mindezek következtében az olaj árfolyama is csökkenésnek indult, hiszen a feszültségek hatására korábban jelentősebbnek mondható prémium árazódott be a Brent...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés