Előfizetői tartalom

Ennyibe kerülhetnek majd a Wizz Air-részvények!

Portfolio
Megnyíltak a Wizz Air könyvei, elkezdődik lassan az elsődleges részvénykibocsátás folyamata - írja a Reuters. A hírügynökség értesülései szerint 1015-1200 penny között lehet a kibocsátási ár, de azt még mindig nem tudni, hogy hány darab részvényről van szó. Viszont úgy tűnik, hogy az eredetileg tervezettnél jóval többet, mintegy 300 millió eurót szeretne bevonni a légitársaság a Reuters forrásai szerint.

Kiderült, milyen árat szeretne a részvényeiért a Wizz AirKapcsolódó cikkünk2015.02.04Londonban megy tőzsdére a Wizz AirÚgy tűnik, hogy most tényleg megvalósul a Wizz Air régóta várt tőzsdére lépése. A Reuters értesülései szerint megnyíltak a könyvek és már azt is tudni vélik, hogy milyen árat célzott meg első körben a cég. Piaci forrásokra hivatkozva 1015-1200 penny...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés