Előfizetői tartalom

Equilor a brókerbotrányról: most kell összefogni

Túlzó lenne a befektetési szolgáltatókra hárítani a botrányokban érintett cégek által okozott károkat, hiszen nem a szolgáltatók felelősek ezekért a károkért, reagált Rogán Antal korábbi felvetésére a Portfolio-nak Szécsényi Bálint, az Equilor Befektetési Zrt. vezérigazgatója, aki egyben a Budapesti Értéktőzsde alelnöki pozícióját is betölti. Szécsényi szerint inkább össze kellene fogni, mert erre jobb pillanat nincs, mint a mostani, hiszen a lakosság széles körének figyelme irányul most a befektetési piacra.

Portfolio: Minden idők legnagyobb hazai brókerbotránya tört ki az elmúlt hetekben, most mindenki azt találgatja, ki lehet a következő, melyik brókercégnél derülhet fény visszaélésekre. Mi a helyzet az Equilornál? Szécsényi Bálint: Mindenekelőtt fontosnak tartom leszögezni, hogy az Equilor a jogszabályoknak megfelelően működik, 2 milliárd forintos saját tőkéjével stabil...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés