Előfizetői tartalom

Equilor: jövőre kamatot emel az MNB

Portfolio
A forintban idén sávos kereskedésre, jövőre viszont forintgyengülésre, 2018-ra pedig MNB-kamatemelésre számít az Equilor. Az elemzőház szerint sok a kockázat idén is (Brexit, uniós országok parlamenti és elnöki választásai), a tőzsdék azonban tovább emelkedhetnek, a magyar részvénypiacon azonban az előző években látottnál jóval mérsékeltebb lehet az emelkedés, sőt, érik már egy korrekció a pesti börzén.

Mozgalmas lesz az évA Brexit és néhány meghatározó uniós ország parlamenti, illetve elnöki választása komoly bizonytalanságot okozhat az európai tőke- és pénzpiacokon. Március végén Nagy-Britannia elindíthatja kilépését az EU-ból, mely várhatóan "hard-Brexit" lesz, azaz a britek az egységes európai piacról is kiléphetnek. Az év második felében több uniós tagállamban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés