Előfizetői tartalom

Equilor: paritásba mehet az euró és a dollár, 300 közelébe erősödhet a forint

Portfolio
Trump hivatalba lépése óta az európai választások tartják lázban a befektetőket: a francia fejlemények pozitív jövőképet mutattak a piaci szereplőknek, amit az Equilor Befektetési Zrt. legfrissebb elemzése szerint várhatóan a brit és a német választások sem fognak elrontani. Az elmúlt hetekben a vezető részvényindexek emelkedtek, amiből a magyar tőzsde is kivette részét, de messze nem olyan mértékben, mint az elmúlt két évben. A hazai gazdasági mutatók stabilak, az euró árfolyama továbbra is a jelenlegi 303-318 forintos sávban mozoghat, hangzott el az Equilor mai sajtótájékoztatóján.

Torz a hazai brókerpiacA befektetési szolgáltatókat egyre inkább zavarja a különadó, amit a külföldi szolgáltatók nem fizetnek meg, ez pedig alaposan torzítja a versenyt, hiszen a hazai szolgáltatók részben emiatt egyre inkább kiszorulnak a piacról. Erről beszélt a múlt héten a Portfolio-nak Régely Károly, a Concorde Értékpapír Zrt. vezérigazgatója, és a mai sajtótájékoztatón...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés