Örülhetnek a részvényesek - szép hetet zártak az amerikai tőzsdék Percről-percre

2017. február 17. 22:14    
nyomtatás
 
Szép emelkedésen vannak túl Amerikában a tőzsdék a héten, a mai nyitásra azonban már nem maradt lendület. A Dow és az S&P eséssel kezdett, a Nasdaq stagnálással. A kereskedési időszak második felében azonban felfelé mozdultak az indexek, és a nap végére (még ha csak jelképes mértékben is), de nyerőben zártak.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Még a Dow is pluszban zárt 2017.02.17 22:14

A nap végén jött még egy emelkedő hullám, és így mindhárom nagy index magasabban zárt, mint csütörtökön. Az amerikai részvénypiacok az elmúlt egy hétben 1,5-2% közötti mértékben erősödtek.

Éledeznek a befektetők 2017.02.17 21:26

A zárás előtt fél órával ledolgozta esését az S&P, és minimálisra csökkentette mai veszteségét a Dow Jones index. A Nasdaq kis pluszban áll.

A Dow komponensek közül szépen teljesít a Boeing és a Verizon.

Erős hét után ellazult az amerikai tőzsde 2017.02.17 17:41

Különösebb fundamentális oka nincs a mai gyengélkedésnek, feltehetően a befektetők az emelkedések után még a jó tőkepiaci hangulatban is szívesen zsebre rakják a profitot.

Erős hét után ellazult az amerikai tőzsde

Erős hét után ellazult az amerikai tőzsde

Erős volt a BUX 2017.02.17 17:13

Bizonytalan volt ma a befektetői hangulat az európai tőzsdéken, a főbb részvényindexek az előző napi záróértékük közelében zárták a napot. A magyar tőzsde az OTP vezetésével erősödni tudott.

tovább a cikkhez...

Címkék: tőzsde, usa, vállalatok

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírRovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium