Előfizetői tartalom

A Mol vezette az erősödést

Portfolio
Az amerikai tőzsdék hétfői erősödése jó hatással volt az európai részvénypiacokra kedden, a német és a francia tőzsde értéke 0,9-1,1 százalékot emelkedett. Az egyes szektorok közül a bank- és a technológiaszektor teljesít a legjobban, az alapanyaggyártók viszont továbbra is alulteljesítők, a befektetők láthatóan nem tudják túltenni magukat a Glencore múlt heti számain. A kedvező nemzetközi hangulatból a magyar tőzsde is profitált, az erősödést a Mol vezette.

2016. augusztus 30. 17:30 Megosztás A Mol volt ma a kedvenc Kedden a BUX értéke 0,5 százalékot emelkedett, 5 milliárd forintos forgalom mellett. A hazai blue chipek közül a Mol teljesített a legjobban, az olajvállalat árfolyama 0,9 százalékot erősödött....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés