Előfizetői tartalom

Eséssel zárt az S&P 500 és a Nasdaq

Portfolio
Eséssel indították a kereskedést az amerikai részvényindexek, a mínuszokat pedig végül csak a Dow Jones indexnek sikerült ledolgoznia, amely így 0,1%-os emelkedéssel zárta a napot. Az S&P 500 0,4%-os, a Nasdaq 0,9%-os mínuszban fejezte be a csütörtöki kereskedést. A tőzsdei hangulatra mindvégig rányomta a bélyegét az amerikai-kínai kereskedelmi háborús konfliktus súlyosbodásának kockázata, Trump ugyanis újabb 200 milliárd dollárnyi kínai termékre vethet ki vámot, ami csütörtök éjféltől kezdve bármikor bekövetkezhet.

2018. szeptember 06. 22:08 Megosztás A Dow Jones indexnek sikerült visszakapaszkodnia, az S&P 500 és a Nasdaq viszont esett A Dow összességében 0,1%-os erősödést könyvelhetett el, az S&P 500 és a Nasdaq viszont 0,4%-kal, illetve 0,9%-kal került lejjebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés